Site icon Gazeta Râmniceană

VIDEO „Motocicliştii există în trafic”. Cum vrea Poliţia Rutieră să îi înveţe pe şoferi şi pe motociclişti să convieţuiască paşnic în trafic

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, împreună cu zeci de motociliști au participat la Campania de conștientizare a accidentelor de circulație. Cu scopul să tragă un semnal de alarmă în privința accidentelor tot mai numeroase, cărora le cad victime cei aflați la ghidon.

În data de 22 mai, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, au participat la Campania de conștientizare a accidentelor de circulație „B-SAFE!”, sub formă de marş, iniţiată de B-Zones și comunitatea moto din Buzău, activitate preventivă ce are ca scop reducerea riscului rutier în rândul motocicliştilor şi mopediştilor şi conştientizarea lor asupra necesităţii cunoaşterii şi respectării cu stricteţe a regulilor de circulaţie, precum şi a sensibilizării conducătorilor auto privind existenţa în trafic a motocicliştilor.


La activitate au fost prezente echipaje de poliţie rutieră şi o motocicletă de poliţie, iar polițiștii rutieri au discutat cu participanții la acțiune și le-au transmis recomandări rutiere.

Inspectoratului de Poliție Județean Buzău recomandă motocicliștilor:

Recomandări pentru șoferi:

https://gazetaramniceana.ro/wp-content/uploads/2021/05/trim.CE212B51-A81A-4CC7-9637-90A6CCCE865A.mov
Exit mobile version