Zilele Municipiului Râmnicu Sărat- Concerte live, activități sportive și culturale

Activități culturale, sportive, dar și artiști precum Carla’s Dreams, 3 Sud Est, Irina Rimes vor încânta publicul râmnicean și nu numai, în perioada 16-18 august 2024, în cadrul evenimentului organizat cu ocazia “Zilelor Municipiului Râmnicu Sărat”, ce marchează împlinirea a 585 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

Spectacolul dedicat Zilelor Municipiului 𝗥âmnicu 𝗦ărat, se va desfășura în piațeta primăriei și își va deschide porțile vineri, 16 August, de la ora 17:30, iar până duminică, 18 August, râmnicenii vor avea parte de trei zile pline de activități recreative, concerte live cu artiști renumiți și îndrăgiți, foc de artificii și momente pentru întreaga familie.


Sărbătoarea muncipiului Râmnicu Sărat, devenită deja tradiție, va debuta, vineri, cu Recepția Festivă organizată de edilul Sorin Cîrjan în incinta Complexului Brâncovenesc. La eveniment sunt aşteptaţi invitaţi din zona mediului de afaceri, precum şi personalităţi locale din diverse medii de activitate.

De asemenea, un adevărat spectacol sportiv se va desfășura în Parcul Municipal, în perioada 15-18 august 2024. Este vorba despre una dintre cele mai importante competiții de volei pe nisip organizate în România „Râmnicu Sărat Beach VolleyBall Open”, de Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat si Europe Direct Râmnicu Sărat. Anul acesta, surpriza este reprezentată de sistemul de nocturnă special amplasat și sunt așteptate să participe peste 20 de echipe de jucători din România.
Competiția este coordonată de căpitanul echipe Clubului Sportiv Municipal, Dragoș Răileanu.

Din anul 2008, ,,Zilele municipiului Râmnicu Sărat“ se sărbătoresc, în apropierea zilei de 15 august, de Sfânta Maria Mare, Maica Domnului fiind proclamată oficial ocrotitoarea orașului.