Râmnicu Sărat| Ceremonie de premiere a elevilor cu rezultate deosebite

Susţinerea performanţei în  educaţie reprezintă una dintre misiunile prioritare ale administraţiei locale. Joi, 12 septembrie, în sala de ședințe a primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, a avut loc ceremonia de premiere dedicată elevilor cu cele mai bune rezultate la examenele de Bacalaureat şi Evaluare Naţională. Evenimentul a fost organizat de autoritățile locale și Centrul Europe Direct pentru a recunoaște și celebra excelența tinerilor.

În total au fost premiați 33 de elevi ai instituțiilor de învățâmânt din Municipiul Râmnicu Sărat, precum Colegiul Național Alexandru Vlahuță, Liceul Teoretic Ștefan cel Mare, Liceul Tehnologic Elina Matei Basarab, Liceul Tehnologic Victor Frunză, Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu, Școala Gimnazială Gheorghe Vernescu. În cadrul activității, participanții au primit câte un rucsac, un hard extern, două tricouri, hanorace, căni, mouse pad, carnețel, broșuri, Diplome particularizate și rame.

Premiile au fost acordate în cadrul unei festivități desfășurate în prezența Primarului Municipiului, Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, Viceprimarul, Nicolae Florian, Senatorul Sbîrnea Liliana, Inspectorul Școlar General Adjunct, Profesor Lăptoiu Daniela Nicoleta, Administratorul Public, Ceparu Florin, cadre didactice și părinți.

În discursul său, primarul Municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan a felicitat elevii pentru efortul și dedicarea lor, subliniind importanța educației în dezvoltarea personală și profesională.

Premierea elevilor cu rezultate excepționale la Bacalaureat și Evaluare Națională reprezintă un moment de mândrie pentru comunitatea locală și un exemplu de bună practică în recunoașterea și promovarea excelenței academice.