RÂMNICU SĂRAT | Un pas important pentru modernizarea Cartierului „7 Noiembrie”

După aproape un an de muncă intensă, astăzi, strada Privighetorilor din municipiul Râmnicu Sărat, a primit primul strat de asfalt, semn că lucrările de modernizare a străzilor din Cartierul “7 Noiembrie” au intrat în linie dreaptă. Această etapă simbolizează nu doar o îmbunătățire a infrastructurii, ci și un angajament al autorităților locale față de bunăstarea comunității.

Investițiile realizate cuprind înlocuirea rețelei de apă și a tuturor branșamentelor de apă, racordarea locuințelor care nu au beneficiat până acum de canalizare menajeră, dar și realizarea rețelei de canalizații, care va da posibilitatea trecerii în subteran a cablurilor de telecomunicații de pe principalele străzi.

Ne dorim lucrări de bună calitate și de aceea, de cele mai multe ori este nevoie să așteptăm parcurgerea unor etape care necesită timp și creează disconfort locuitorilor zonelor vizate de modernizare.

Lucrările de modernizare vor continua și căutăm soluțiile cele mai bune (și legale) pentru ca toate străzile din cartier să primească un covor asfaltic nou în aceasta toamnă.”

Transmite primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan