Site icon Gazeta Râmniceană

GRILL BOX: un produs unic pe piața din România

Într-o perioadă în care timpul petrecut în aer liber devine tot mai prețios, Daniel Mințoiu, un tânăr antreprenor din Râmnicu Sărat, a adus pe piața din România, un produs inovator care combină munca depusă cu pasiunea pentru grătar: Grill Box. Această cutie ingenioasă este concepută special pentru pasionații de grătar și promite să transforme fiecare experiență culinară în aer liber într-o adevărată plăcere.

Grill Box se remarcă nu doar prin utilitatea sa, ci și prin conceptul său bine gândit. Fiecare cutie conține toate elementele necesare pentru a aprinde un foc perfect: 4 kilograme de lemn de fag și cireș (pentru aromă), 1 kilogram mangal din lemn de esență tare, 1 chibrit și 2 pastile pentru aprinderea focului în culcușul vegetal. Produsul fiind creat cu atenție într-un atelier de prelucrare a lemnului, unde fiecare detaliu este verificat.

Conținutul unei cutii „GRILL BOX”, este recomandat pentru 4-5 kilograme de carne

Din inspirație am scos acest produs. Nu aveam ce sa fac cu talașul, restul de lemn. O idee unică și, bineințeles, un produs unic în piață.”, trasnmite Daniel Mințoiu

Cutiile pentru grătar pot fi cumpărate de la Benzinariile Ohio Limo (Podgoria, Valea Ramnicului, Plevna, Topliceni), Hadeș Peco, Tranzit Ralea Peco, Quality Peco, reteaua La Doi Pași, Noua Tei, La Pistoane, Electroprima, Gane com, Vindem-Ieftin, ColDepot engros, Dico Supermarket, Maghi Com, Ștefy Market, DeroMania, Global cash & carry Buzău, reteaua Bian Market, en gros Petrișor. Meridian Exim Vernesti, BRG Market Vilcelele, Com Deny rețea Boldu.

Exit mobile version