Un nou mandat de senator.

Senatorul PSD, Liliana Sbîrnea, a depus astăzi jurământul pentru un nou mandat. Parlamentarul ocupă funcţia de vicelider de grup.

Noii deputaţi şi senatori s-au întrunit astăzi, pentru prima dată la Parlament, unde au fost formate comisiile de validare a mandatelor, au fost validate mandatele, iar parlamentarii au depus jurământul de învestitură.

Pentru senatorul PSD, Liliana Sbîrnea, ziua a fost una încărcată, după şedinţa de grup şi şedinţa de constituire a Parlamentului, a urmat depunerea jurământului.

O zi destul de încărcată,  am început activitatea la ora 11:00 cu ședință de grup, apoi ședința de constituire a Parlamentului. Am fost desemnată membru în comisia de validare și până la 18:30 am verificat documente.  Apoi a început ședința în care s-a depus jurământul.  Continuăm acum cu alegerea biroului permanent.  Cei doi senatori PSD ocupă funcția de lider de grup Lucian Romascanu, iar eu vicelider. 

Ramnicenilor mei le sunt recunoscătoare pentru încrederea acordată și îi asigur de faptul că sunt pe deplin conștientă de responsabilitate pe care o am in acest nou mandat! Să fim solidari şi să facem ce am promis! SUS RÂMNICUL!

a declarat senatorul Liliana Sbîrnea