Un râmnicean a fost reținut de polițiști după ce și-a lovit soția și a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut, ieri, de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție, apropiindu-se, din nou, de soția sa și lovind-o. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, cu privire la faptul că soțul său, a încălcat prevederile ordinului de protecție, deplasându-se la locuința acesteia fără a avea un motiv întemeiat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Femeia a reclamat că a fost și agresată de soțul său.


Pe numele bărbatului de 46 de ani Judecătoria Râmnicu Sărat a emis la data de 21 septembrie 2020, pe o perioadă de 6 luni, un ordin de protecție, prin care acesta era obligat să păstreze o distanță minimă de 200 m față de persoana vătămată, să nu se apropie de locuința acesteia și de locul său de muncă.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție și violență.
Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, pentru a fi dispusă o măsură preventivă.