Incendiu violent în Râmnicu Sărat. O familie a rămas pe drumuri

Un incendiu a izbucnit, marți noapte, în jurul orei 2:00, la o casă din Cartierul Zidari din Râmnicu Sărat. Cauza tragediei ar fi o candelă lăsată aprinsă. Locuința a ars în întregime, ca o torță, în ciuda eforturilor pompierilor.

Alarma a fost dată în miez de noapte de către proprietarii casei, care au fost treziți de un miros puternic de fum. La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau violent în interiorul locuinței, dar și la acoperișul acesteia. Incendiul s-a soldat cu pagube materiale, însă din fericire, proprietarii au scăpat cu viață.

La locul incendiului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D. din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, în sprijin participând și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău. La momentul sosirii pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta cu violență, flăcările fiind intensificate de vântul puternic și cantitatea mare de materiale combustibile, iar concomitent cu acțiunea de stingere au fost evacuate două butelii ce reprezentau un pericol real pentru persoanele aflate la fața locului.” Precizează reprezentanții ISU Buzău.

Flăcările puternice au ajuns și la două mașini care se aflau în curtea casei incendiate, însă una dintre ele a fost distrusă complet.

Proprietar:A ars tot, munca noastră de o viață a ars într-o secundă

În ajutorul familiei, au intervenit reprezentanții Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat și ADP, care vor facilita procesul de îndepărtare a tuturor materialelor arse.