VIDEO|Râmniceni surprinşi de camerele video când aruncă gunoaiele pe stradă

Trei râmniceni s-au ales cu amenzi usturătoare după ce au fost surprinşi de camerele video în timp ce aruncau saci cu gunoi pe o stradă din cartierul Alecu Bagdad, din municipiul Râmnicu Sărat.

Pentru că nu le pasă de mediu și pentru că sunt obişnuite să arunce gunoiul la întâmplare, trei persoane din Râmnicu Sărat au fost amendate fiecare cu câte 1.000 de lei după ce au fost identificate, de poliţiştii locali, ca urmare a imaginilor surprinse în timp ce acestea aruncau o cantitate mare de deşeuri pe domeniul public.

Potrivit Poliţiei Locale Râmnicu Sărat, cei trei râmniceni (două femei și un bărbat) au fost obligaţi să colecteze gunoiul abandonat, însă au fost şi amendaţi cu câte 1.000 de lei pentru faptul că nu au contract cu operatorul de salubritate.

Oamenii legii spun că îi ajută foarte mult camerele de supraveghere amplasate în zonele cu probleme pentru că, în acest fel, îi depistează cu rapiditate pe cei care depozitează gunoaie pe străzile municipiului.

Informaţiile publicate de Gazeta Râmniceană pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere, cu două link-uri active către sursă, din care unul în LEAD. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi va fi tratată ca atare.