Accident de circulaţie la ieşire din Oreavul. Doi copii au fost răniţi

Un accident rutier s-a produs pe E85, în urmă cu puţin timp, la ieşire din localitatea Oreavul. O femeie de 65 de ani şi doi copii au fost răniţi.

Din primele informaţii se pare că este vorba despre o coliziune faţă-spate, după ce un şofer nu a păstrat distanţa regulamentară în mers.

Vinovat de accident se face un gălăţean care a lovit din spate un taxi, pe sensul de mers Râmnicu Sărat-Buzău

În urma impactului a rezultat rănirea a doi copii şi a unei femei de 65 de ani, informează reporterbuzoian.ro

În zonă circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

În data de 07 martie, în jurul orei 15.30, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui accident de circulație DN2E85, în afara localității Oreavul.
Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între două autovehicule conduse pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău. La ieșire din localitatea Oreavul, autoturismul condus de un șofer din Galați, în vârstă de 35 de ani, a lovit autoturismul care îl preceda și la volanul căruia era un conducător auto în vârstă de 75 de ani, din Râmnicu Sărat.
Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din mașina gălățeanului, doi copii în vârstă de 2, respectiv 5 ani și a unei femei în vârstă de 65 de ani, toți din Galați.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul
.” informează IPJ Buzău.