Site icon Gazeta Râmniceană

Accident cumplit. Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite.

Trei oameni au murit în urma unui grav accident petrecut marți în județul buzău.  Șoferul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

În această dimineață, la ora 6:44, pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe șoseaua ce leagă localitățile Cârligu Mic și Glodeanu Siliștea. La fața locului s-au deplasat de urgență o ambulanță S.M.U.R.D. și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, o ambulanță S.M.U.R.D. și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Padina.

Ajunși la fața locului aceștia au identificat un autoturism cu cinci ocupanți ce a părăsit partea carosabilă, trei dintre persoanele implicate în accident aflându-se încarcerate în autovehicul și alte doua în afara acestuia.

Pompierii au desfășurat concomitent acțiuni de descarcerare a victimelor, asigurare masuri de siguranță împotriva izbucnirii unui incendiu și de acordare a primului ajutor medical la fața locului.

Dintre victimele prezente, trei au fost declarate decedate de către echipajele S.A.J. prezente la fața locului, uneia i-a fost acordat primul ajutor medical și a fost transportată la U.P.U. Buzău pentru îngrijiri medicale, iar în cazul celei de-a doua victimă ce se afla în viata, având în vedere leziunile multiple și starea gravă în care se afla, i s-a acordat primul ajutor medical, fiind solicitat la fața locului un elicopter S.M.U.R.D. ce a transportat-o ulterior la spitalul Floreasca.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul

Exit mobile version