Update| Cinci persoane au fost grav rănite în urma accidentului rutier din zona Crucea Comisoaiei. Echipaje de descarcerare și o ambulanță SMURD intervin

Cinci persoane au fost grav rănite în urma unui accident cumplit care a avut loc luni dimineață, pe DN 2 (E85) Râmnicu Sărat-Buzău, la ieșire din localitatea Poșta Câlnău, județul Buzău. Un autoturism și un microbuz de transport persoane s-au ciocnit violent cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic.

Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între un autovehicul condus pe direcția Vrancea către Buzău, de către un șofer în vârstă de 39 de ani, din Botoșani și un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 45 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane: șoferul din Botoșani și 2 pasageri botoșăneni, din mașina acestuia, în vârstă de 47 și 45 de ani, respectiv șoferul din București și un pasager al acestuia, un bucureștean în vârstă de 83 de ani, toate persoanele au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Transmite IPJ Buzău

La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, ce au acționat imediat la descarcerare persoanelor prezente intr-unul dintre autoturisme, si transportul victimelor la spital, în sprijin, la fața locului, fiind prezente și ambulante din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.