8 autoturisme, ceasuri și 200.000 de lei au fost ridicate în urma a 40 de percheziții domiciliare

Zeci de percheziţii au avut loc marţi dimineaţă în judeţul Ialomiţa, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, cămătărie şi spălare de bani. 27 de persoane au fost audiate, față de 4 dintre acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ialomiţa, la data de 23 martie, încă de la primele ore ale dimineții, poliţişti, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţie Române şi a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, au efectuat 40 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism, cămătărie și spălare de bani.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 200.000 de lei, ceasuri, 8 autoturisme, precum și mai multe documente care au legătură cu dosarul instrumentat.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, Direcției de Investigații Criminale, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.