„Un dar = un zâmbet”

O nouă campanie inițiată de Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat, vine în sprijinul vârstnicilor, dar si copiilor care provin din familii numeroase. Prin această campanie, oamenii sunt îndemnați să ofere din puținul lor alimente sau haine, pentru a le face Sărbătorile Pascale mai frumoase.

Bolnavi, singuri, cu greutăți și osteniți de la munca ce le-a împovărat întreaga viață, bătrânii au, din nou, motive să zâmbească în prag de sărbători. Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat lansează campania „1 DAR = 1 ZÂMBET”, campanie ce se adresează persoanelor vârstnice, singure, fără ajutor, dar și copiilor care vin din familii numeroase.

În perioada 1- 26 aprilie cei care doresc să aducă un mic zâmbet pe chipul unor persoane pentru care viața nu a fost așa bună cu ei pot veni la sediul Direcției de Asistență Socială Râmnicu Sărat.

„Avem nevoie de generozitate în această perioadă, avem nevoie și de bunătatea semenilor. Cu această ocazie, cei care doresc să se alăture demersului nostru, pot dona alimente neperisabile pentru masa de Paște, dulciuri, haine, jucării, rechizite și produse de igienă, la sediul nostru din strada Tudor Vladimirescu, nr 35, de luni până joi, în intervalul orar 8.00- 16.30, iar vineri între orele 8.00-14.00” a declarat Mihaela Popescu, director DAS.

Angajatii Direcției de Asistență Socială Râmnicu Sărat participă activ la asigurarea dreptului la o bătrânețe decentă prin oferirea de suport social, consiliere și socializare pentru vârstnicii rămași singuri.

„Avem rugămintea ca obiectele vestimentare sa fie curate, produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate, iar pe cutie să specificați detalii despre beneficiarul care il ajută.” a mai declarat sursa citată

Pentru a solicita și alte informații, Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat a pus la dispoziția cetățenilor și un numar de telefon: 0238 567 010.