Aşa-zisa ghicitoare care a înşelat peste 20 de persoane, vizitată de poliţişti

Pretindea că rezolvă problemele personale ale unor oameni, cu ajutorul tarotului, însă nu a ghicit în cărţi că poliţia îi va bate într-o zi la uşă, dar mai cu seamă ca se va alege cu dosar penal. Este cazul unei femei de 27 de ani din judeţul Prahova, acuzată că a înşelat peste 20 de persoane prin metoda „ghicitul”, iar suma câştigată este de peste 50.000 lei. Pentru că este însărcinată în 8 luni, aceasta este cercetată în stare de libertate.

Metoda „ghicitului” face victime în rândul persoanelor din Râmnicu Sărat şi Buzău. Vineri, poliţiştii din Buzău alături de cei din Prahova au descins în casa femeii în vârstă de 27 de ani . De ceva vreme aceasta se afla în vizorul oamenilor legi pentru înşelăciune. Sub pretextul că ghiceşte viitorul oameniilor, peste 20 de persoane au căzut în farmecele falsei ghicitoare. Suma stransă este de 50.000 de lei .

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău și Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din ambele județe, au pus ieri în executare două mandate de percheziție domiciliară în Prahova și Iași, la imobile utilizate de o tânără bănuită de înșelăciune.
Perchezițiile s-au desfășurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.
Polițiștii au stabilit că bănuita este o tânără în vârstă de 27 de ani, din Prahova.
Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019-2021, ar fi înșelat peste 20 de
persoane cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, din România, dar și din afara țării, sub pretextul unor ritualuri oculte (“ghicit”), practici care ar fi putut duce la rezolvarea problemelor personale ale păgubiților.
Prejudiciul estimat la această dată este de 50.000 de lei.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, sub
supravegherea procurorului din cadrul Parcehtului de pe lângă Judecătoria Buzău în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitei. Se arată într-un comunicat de presa al IPJ Buzău

Falsa ghicitoare purta discuţii cu diverse persoane, aceasta le promitea ca le rezolvă problemele, de la cele sentimentale până la cele de sănătate, nu înainte de a primi în cont sumele de bani cerute.

Ghicitoarea este concubina unui interlep din judeţul Iaşi, supranumit „Printul Tiganilor” .Pentru ca este insarcinata in 8 luni , ea nu a fost reţinută fiind cercetată în stare de libertate.

Poliţişti atrag atenţia ca cetăţenii să nu dea curs ofertei așa-zișilor ghicitori sau clarvăzători, indiferent cât de tentați sunteți să vă satisfaceți curiozitatea cu privire la capacitățile lor supranaturale.