O femeie a fost jefuită de propriul nepot

A fost în vizită la mătuşa sa, însă nu a plecat cu mâna goala, ci cu un televizor. Este cazul unui tânăr de 22 de ani, din buzău, fiind convins că nimeni nu îl va bănui de furt, a acţionat cu lejeritate. Acesta este cercetat de poliţişti.

Potrivit IPJ Buzău, în data de 04 aprilie, în jurul orei 16:00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Biroului Județean de Transporturi Feroviare Buzău a intervenit pentru efectuarea de verificări în cazul unui furt.


Furtul a fost sesizat direct echipajului de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Buzău, care a precizat că i-a fost furat un televizor din locuință, de către rudele venite în vizită.


Poliţiştii au identificat și depistat în scurt timp, pe peronul gării, pe nepotul proprietarei, în vârstă de 22 de ani. Tânărul a precizat că a vândut televizorul unui alt buzoian. Bunul a fost recuperat de polițiști și restituit păgubitei.


Polițiștii Biroului Poliţie de Proximitate de la Poliția municipiului Buzău
continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt urmând ca, la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere legală.