Accident rutier. Patru mașini implicate

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier în localitatea Golești, pe  DN2 -E85, în județul Vrancea. Conform apelului, în accident sunt implicate patru autoturisme. A rezultat rănirea ușoară a trei persoane care refuză să fie transportate la spital.

Marți, în jurul orei 13:10, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au intervenit la locul producerii unui accident rutier, sesizat prin apel 112, în localitatea Golești, pe DN2 -E85. Conform apelului, în accidentul rutier au fost implicate 4 autoturisme și a rezultat rănirea ușoară a trei persoane care au refuzat să fie transportate la spital. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au intervenit la locul producerii unui accident rutier, sesizat prin apel 112, în localitatea Golești, pe  DN2 E 85. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Paula Enache, Purtător de Cuvânt IPJ Vrancea