UPDATE: Bărbatul din satul Coțatcu, a fost găsit de poliţişti

Bărbatul declarat dispărut după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, a fost găsit, astăzi, de poliţiştii buzoieni. Acesta a fost preluat de o ambulanţă pentru supraveghere medicală.

Ştirea iniţială:

Polițiștii buzoieni caută un bărbat, de 53 ani, din localitatea Coțatcu, a cărui dispariție a fost semnalată de familia acestuia în seara zilei de 30 aprilie.

În data de 29 aprilie, în intervalul orar 08:00-16:00 persoana dispărută ALEXE VASILE, a plecat de la domiciliu fără a anunța vreun membru al familiei și nu a mai revenit.

Semnalmente: înaltime: 165 cm, greutate: 70 kg, corpolență: atletic, culoare păr: șaten, lungime păr: scurt, Culoare ochi: căprui, afecțiuni medicale de tip psihiatrice/psihologice.

Ultima dată a fost văzut purtând o geacă din material textil de culoare maro, o pereche de pantaloni de trening de culoare neagră, adidași negri.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.