Râmnicu Sărat| Scuarul de pe cel mai tranzitat bulevard, a fost reabilitat

Administraţia Domeniului Public a reabilitat scuarul de pe unul din cele mai lungi şi tranzitate Bulevarde din municipul Râmnicu Sarat. În urmă cu câteva luni, acesta s-a surpat şi a coborât sub nivelul şoselei.

Scuarul de pe Bulevardul Eroilor din municipiul Râmnicu  Sărat, a fost reabiliat. Din cauza infiltraţiilor de apă şi a mişcărilor generate de trafic, acesta s-a surpat şi a coborât sub nivelul șoselei. 


Administraţia Domeniului Public a început lucrările de reparaţii ale scuarului în luna martie,  iar întreg procesul de reparaţie a fost finalizat în prima jumătate a lunii aprilie.

Administraţia Domeniului Public Râmnicu Sărat a făcut reparaţii capitale ale scuarului situat pe Bulevardul Eroilor.  În prima etapă, am înlocuit bordurile deteriorate cu altele noi şi le-am fixat mult mai bine. Am pregătit terasamentul pentru a împiedica surparea noilor borduri şi, în acelaşi timp, am efectuat lucrări de  sistematizare rutieră a zonei. Această lucrare a fost începută în luna martie, iar schimbarea bordurilor a fost încheiată în prima jumătate a lunii aprilie.” Au declarat reprezentanţii ADP Râmnicu Sărat.

În următoarele zile, pe scuarul nou reabilitat, muncitorii ADP vor planta flori de piatră.