Site icon Gazeta Râmniceană

Ghivece tip cascadă în municipiul Râmnicu Sărat

Pe strada Nicolae Bălcescu din Râmnicu Sărat, au fost amplasate ghivece tip cascadă, cu flori curgătoare. O acțiune realizată de Administrația Domeniului Public, pentru înfrumusețarea orașului.

Ideea achiziționării unor ghivece tip cascadă, aparține reprezentanților Administrației Domeniului Public Râmnicu Sărat, din bugetul propriu.
În total, au fost cumpărate șase ghivece de acest fel, care au fost amplasate în fața primăriei, iar costul acestora a fost de 4.200 lei.

“Ideea montării unor astfel de ghivece, ne aparține. Suntem de părere ca acestea sunt în ton cu arhitectura primăriei și, mai mult decât atât, dau un plus de culoare. Știm că unii dintre locuitori ar prefera asfalt în loc de flori, dar, în curând, vor fi rezolvate și problemele legate de străzi, de infrastructură, în general.” Au precizat reprezentanții ADP Râmnicu Sărat.

Ghivecele de flori dispuse în cascadă sunt executate din praf de marmură și ciment alb. Sunt prevăzute cu orificiu de scurgere și au rezistență la ciclul îngheț-dezgheț.

Exit mobile version