Accident grav, pe E85, la Crucea Comisoaiei. O persoana a murit, iar alte cinci au fost rănite

Accident grav pe E85, produs în urmă cu puțin timp. Din primele date, trei mașini sunt implicate. O femeie a murit, iar alte cinci persoane au fost răite

Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe direcția Buzău către Vrancea, de un șofer de 48 de ani, din Iași, a intrat în coliziune cu mașina condusă din sens opus de către un șofer râmnicean, de asemenea în vârstă de 28 de ani.


În urma impactului, mașina râmniceanului a fost proiectată, avariind alte 2 autoturisme care circulau pe direcția Vrancea către Buzău. La volanul acestora se aflau 2 șoferi, în vârstă de 61, respectiv 30 de ani, din Buzău și Grebănu.

În urma coliziunii, una dintre pasagerele din mașina șoferului ieșean, o femeie în vârstă de 69 de ani, din Iași, a decedat.


Totodată, accidentul s-a soldat cu rănirea altor 5 persoane: șoferul din Iași și o pasageră din mașina acestuia, în vârstă de 68 de ani, conducătorul auto din Râmnicu Sărat și o pasageră în vârstă de 28 de ani, respectiv șoferul din Buzău. 


În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.