Ultima Oră! Minoră din comuna buzoiană Podgoria, îmbătată și violată

A fost sau nu a fost viol? Acest lucru urmează să deslușească oamenii legii. Părinții unei fete de 12 ani din localitatea buzoiana Coțatcu, acuză un tânăr de 31 de ani că ar fi întreținut relații sexuale cu fiica acestora. Mai mult decât atat, bărbatul este acuzat că la sfârșitul lunii martie, a îmbătat minora și ar fi violat-o.

Grozăvia a iesit la iveală zilele trecute când mama fetei a sesizat poliția și le-a declarat oamenilor legii că minora ar fi fost ademenită de bărbat și convinsă să se întâlnească cu acesta chiar la barul din sat.

În urma consumului exagerat de alcool, minora și-a pierdut cunoștința și, profitând de situația în care se afla fata și că nu își putea exprima acordul pentru întreținerea de relații intime, individul a dus-o într-un loc ferit și a menținut raporturi sexuale cu persoana vătămată.

Mama victimei, în vârstă de 45 de ani, a aflat de tragedia prin care a trecut propriul său copil, însă potrivit unor surse apropiate minorei, femeia a preferat să țină ascuns cazul grotesc, crezând că bărbatul o să le cumpere tăcerea. Se pare că acest lucru nu s-a întâmplat, iar femeia a reclamat faptul ca fiica ei a fost violată.

Polițiștii buzoieni au deschis o anchetă pentru a stabili dacă cele spuse de mamă se adeveresc și dacă, într-adevăr, copila ar fi fost violată.


Minora va fi supusă unui control medical, dar a fost sesizată și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a stabili dacă aceasta se află într-o familie de risc.

Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, riscă ani buni de închisoare.

Victimele agresiunilor sexuale suferă o traumă semnificativă, în special copiii. Trauma poate fi ameliorată prin tratament psihologic și medical adecvat și prin intervenția autorităților legale. Deseori, dezgustul față de cel care a comis abuzul se însoțește de un sentiment de frică intensă.