Tineri implicați în viitorul European al comunității râmnicene

Centrul EUROPE DIRECT Râmnicu Sărat, a organizat conferința “Viitorul European al comunității râmnicene”, unde au participat 30 de tineri proveniți din Instituțiile de învățământ din municipiu. Centrul își propune ca mesajele Uniunii Europene să ajungă la cât mai mulți râmniceni.

Evenimentul a fost moderat de coordonatorul Centrului Europe Direct Râmnicu Sărat, Florin Ceparu, care a subliniat importanța unei bune informări în ceea ce privește rolul Uniunii Europene.

„Ne-am propus ca în vara aceasta să ajungem la cât mai mulți râmniceni cu mesajele Uniunii Europene prin intermediul unor activități care ne vor ajuta să ne înțelegem rolul în contextul prezent și viitor al Uniunii Europene.” transmite coordonatorul Centrului ED Râmnicu Sărat, Florin Ceparu.

Centrul Europe Direct este administrat de Comisia Europeană și joacă un rol esențial în informarea constantă a populației cu privire la politicile și valorile Uniunii Europene, reprezentând o punte de legătură între instituțiile UE și cetățeni.

Persoanele care doresc mai multe informații sau care vor să fie la curent cu activitatea centrului, pot urmări pagina de facebook Europe Direct Râmnicu Sărat.