Un bărbat din Grebănu a rămas fără permis după ce a mers cu 154 km/h în localitate

Zi cu ghinion pentru un șofer în vârstă de 33 de ani din Grebănu, acesta a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile după ce a fost prins de polițiști conducând pe DN2 E85, în localitatea buzoiană Racoviţeni cu 154 de kilometri pe oră. Bărbatul a primit și o amendă consistentă.

În ziua de 14 iulie poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic, au aplicat 167 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 23 de permise de conducere ca urmare a abaterilor rutiere constatate.

Poliţiştii au acționat pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive, aparatele radar amplasate înregistând 54 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 13 conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat autovehiculul unui bărbat de 33 de ani, din Grebănu, ce rula pe DN2E85, în localitatea Racoviţeni.

Alte 10 permise de conducere au fost reţinute pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului, pentru neacordarea de prioritate şi pentru conducerea autovehicului sub influenţa  băuturilor alcoolice.