Noi măsuri de circulație rutieră și pietonală în Municipiul Râmnicu Sărat

Noi măsuri privind ciculația rutieră și pietonală pe unele sectoare de străzi vor fi impuse, în perioada următoare, în Municipiul Râmnicu Sărat. În acest sens, va fi organizată o consultare și dezbatere publică privind proiectul de hotărâre pentru stabilirea noilor reguli, în data de 04 august, de la ora 14:00, la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, în Sala de Consiliu. Astfel, cetățenii vor avea posibilitatea să își exprime punctul de vedere.

Noile măsuri privind circulația rutieră și pietonală vizează instituirea restricției de OPRIREA INTERZISĂ pe B-dul Digului, începând de la intersecția acestuia cu strada Col. Buzoianu, pe partea dreaptă în sensul de circulație înspre SENSUL GIRATORIU, amplasat la trecerea peste Podul Râului Râmnic.

Alte măsuri fac referire la semnalizarea cu indicatoare rutiere a străzii Plantației pe segmentul de drum, cuprins între DN2 E85 (strada Stadionului) și strada Parcului, astfel la intrarea pe strada Plantației dinspre Podul ce traversează Râul Râmnicu Sărat, se va monta pe partea dreaptă înspre strada parcului un indicator cu semnificația SENS UNIC.

La intersecția drumului European DN2 E85 cu strada Unirii, se va monta indicator cu semnificația SENS UNIC, totodată la intersecția străzii Unirii cu strada Pictor Grigorescu, se va monta indicator cu semnificația SENS UNIC, iar la intersecția străzii Unirii cu strada Pictor Grigorescu, cu sens de circulație dinspre strada 9 Mai, se va monta indicator cu semnificația Accesul Interzis.

Se vor monta dispozitive de limitare a vitezei pe străzile Principele Ferdinand și Drăgăicii.

Totodată, STAȚIA TAXI amplasată pe strada Principele Ferdinand, se va completa cu trei locuri de parcare, amenajate pe partea dreaptă, înspre strada primăverii.