Astăzi, de la ora 15:30, în Parcul Tineretului! “Terapia prin Sport în Natură”

Asociația “Îmbunătățirea Vieții” vă așteaptă Sâmbătă, 31 iulie în Parcul Tineretului, din Municipiul Buzău, la ora 15:30 pentru a continua “Terapia prin Sport în Natura!”.


La terapia prin Sport în natură vor participa Asociatii pline de energie precum: Aschf-r Filiala Buzau, Liceul Teoretic Nicolae Iorga -Nehoiu, Asociatia Master Peace -Ploiesti, Asociatia Kara Dog Search & Rescue Buzau cu Catelusa FREJA, Asociatia IMA EVOLUTIV reprezentata de MARIA ILIE, care va susține un recital în natură, Directia de Asistenta Sociala Buzau, voluntari si alte surprize.


“Va asteptam sa ne distram impreuna prin jocuri sportive, creative de socializare, meloterapie, care stimulează atenția, mobilitatea și simțurile, prin care putem învăța să rezolvam probleme de viață, acceptarea, integrarea prin care poți învinge frica sau frustrarea. Jocuri si activitati care ne cresc rezistenta psihica dezvoltare si integrare sociala, ne ajuta sa ne imbunatatim viata si sistemul imunitar prin activitati diversificate cu accent pe relația de încredere si comunicare.
Ne vom simti minunat alaturi de prieteni speciali, copii si tineri din Buzau, Nehoiu, alaturi de care vom desfasura activitati cu articolele sponsorizate de Decathlon Buzău ,tir cu arcul, tenis de masa, fotbal, baschet dartz, zmee, activitati recreative muzicale si alte surprize.” A declarat președinta asociației, Paula Dorina.