Site icon Gazeta Râmniceană

Spectacol în Parcul Tineretului cu Maria Ilie

Tânăra artistă Maria Ilie a susținut un recital de excepție sâmbătă după-amiază, în Parcul Tineretului din Municipiul Buzău. În vârstă de doar 9 ani, râmniceanca i-a impresionat pe spectatorii buzoieni cu vocea sa.

Cunoscută deja pentru faptul că deține zeci de premii şi trofee în palmares, dar și pentru că a reprezentat cu mândrie, nu o singură dată, Municipiul Râmnicu Sărat, la diferite festivaluri și concursuri de muzică, Maria Ilie a susținut încă un recital deosebit, de data aceasta în natură, în Parcul Tineretului din Buzău, cu ocazia desfășurării Evenimentului Terapie prin sport” organizat de asociația “Îmbunătățirea Vieții”.

https://gazetaramniceana.ro/wp-content/uploads/2021/07/trim.94628307-D34B-4D1E-9C33-846CFA2B2AAE.mov

Maria are 13 trofee, nouă premii locul I, trei premii locul II, trei premii III, două menţiuni şi alte două premii speciale. A câştigat la numai cinci ani concursul „Mihaela Runceanu” şi trofeul „Golden Music Fest”. La puţin timp a obţinut locul I şi trofeul concursului „Lumini sonore by Ozana Barabancea”, unde profesorii Cristi Faur şi Ozana Barabancea au fost cei care au jurizat.

Începutul anului 2021 i-a adus Mariei câteva premii importante, printre care se află şi premiul I al concursului online „Minimegastar 2021”, secţiunea interpretare.

Exit mobile version