VIDEO| Îl Cunoști? A furat dintr-un magazin din Centrul Comercial Winmarkt(Dacia). Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un tânăr din Buzău a fost surprins, sâmbătă dimineață, de camera de supraveghere în timp ce fura un produs dintr-un magazin. Infractorul a sustras marfa de pe raft și a ascuns-o. Fără teama că va fi descoperit, acesta nu a plecat imediat de la locul faptei, dimpotrivă, si-a așteptat răbdător prietenii sa termine cumpărăturile. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere a magazinului SIA ACCESORII din centrul comercial Winmarkt din Buzău arată cum un bărbat nu rezistă tentaţiei, ia o placă de ardezie şi o ascunde sub jucăria de pluș pe care o are în brațe, fără să mai plătească. Totul se întâmplă chiar lângă vânzătoare și prietenii acestuia.

„Sâmbătă, în jurul orei 09:23 un tânăr a furat de la stand un produs personalizat asigurându-se ca nu il vede nimeni, asta în timp ce prietenii lui cumpărau produse de la noi. Nu a plecat imediat, ba din contră, și-a așteptat prietenii, produsul fiind ascuns sub urs!
Am mers cu înregistrarea la poliție, acolo ni s-a spus că nu este un caz prioritar și că ar trebui să așteptăm!” a declarat proprietara magazinului, Alina Vlad.

Proprietara magazinului a depus o plângere la Poliție, în speranța că oamenii legii vor reuși să-l prindă pe hoț, mai ales că fața acestuia se vede foarte bine în imaginile surprinse.