Râmniceanul Felix Rache, noul proprietar al ETNO TV și TARAF TV

Schimbare de acționariat pentru posturile Etno și Taraf. Astfel, ambele stații TV care se bazează pe muzică vor avea un șef comun. Este vorba despre despre SC Planning Media SRL, firmă deţinută de fostul jurnalist Felix Rache, în proporție de 50% şi Constantin Janina-Nectara, soţia lui, de asemenea, 50%. Scrie paginademedia.ro

Potrivit sursei menționate, acţionariatul s-a mai schimbat şi în ceea ce priveşte familia Prigoană. A ieşit din acţionariat Silvius Prigoană, fiul cel mic al omului de afaceri. A revenit, însă, Honorius Prigoană, fiul cel mare, cel care renunţase la acţionariat în 2016.

Consiliul Național al Audiovizualului a votat în unanimitate schimbarea acționariatelor de la Etno și Taraf, care arată acum în felul următor: Etno TV – Planning Media SRL (50%), Honorius Prigoană (40%) și Rareș Gărduș (10%); Taraf TV – SC Planning Media SRL (50%), Honorius Prigoană (40%) și Rareș Gărduș (10%).

Din schema de acționa­riat a Etno TV a ieșit Silvius Prigoană, cel care deținea 80% din Etno Folclor Media SRL, iar din cea a Taraf TV au ieșit Silvius Prigoană (avea 60%), Dumitru Mihalache (avea 10%) și Gheorghe Minea (avea 10%).

Felix Rache, noul proprietar a fost jurnalist la Antena 3. De asemenea, acesta a scris şi la cotidianul Caţavencii. Rache s-a mai ocupat și de partea de comunicare a partidului Pro România.

Râmniceanul a mai fost consilier pe comunicare în guvernul condus de Mihai Tudose, după ce social democrații au câștigat detașat alegerile din decembrie 2016. În prezent, Felix Rache este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, unde a ajuns din partea Pro România.

Sursa foto: DCNEWS