Ministrul Lucian Bode, fără mască la UNTOLD. Europol: Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”

Lucian Bode, ministrul afacerilor interne, a fost surprins fără mască de protecţie la UNTOLD într-un spaţiu închis, se arată într-o postare a Sindicatului Polițiștilor Europeni, Europol.

Sindicatul Europol spune că Lucian Bode, „unicul ministrul 3 în 1”, a folosit masca la UNTOLD pentru fotografia oficială, dar apoi a dat-o jos.

„Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție.

Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”.

Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.

După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă.”


Sursa: SINDICATUL EUROPOL