Cazurile cu care s-au confruntat medicii buzoieni în noaptea de Revelion. Zeci de persoane au ajuns la spital

Noaptea de Revelion nu a trecut fără incidente în municipiul Buzău, 53 de persoane care au băut peste măsură s-au prezentat la camera de gardă a Spitalul Județean de Urgență. Medicii și asistentele nu au avut nicio clipă de pauză, fiind solicitați să intervină în patologii diverse.

În noaptea de revelion, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău, au avut nevoie de îngrijiri medicale 53 de persoane. Au predominat traumatismele, agresiunile pe fondul consumului excesiv de alcool. Nu au lipsit nici persoanele în stare de ebrietate căzute în stradă care au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

O familie însă, şi-a petrecut Revelionul cu emoţii mai mari ca oricând. La Maternitatea Buzău, o fetiță s-a grăbit să vină pe lume în noaptea dintre ani, cu detalii Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău :

În ceea ce privește situația de la Maternitatea Buzău, în noaptea dintre ani s-a înregistrat o singură naștere, este vorba despre o fetiță, născută prin cezariană, la ora 2:05.”