ACCIDENT: Patru mașini DISTRUSE și două victime.

Un accident de circulatie ce se putea termina tragic a avut loc, miercuri după-amiază, în Municipiul Buzău pe Șoseaua Nordului, în urma căruia două persoane în vârstă de 61, respectiv 33 de ani din Vrancea, au fost rănite. Evenimentul s-a produs cel mai probabil din cauza neateției și vitezei.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 4 autovehicule, după cum urmează: 3 autovehicule (2 autoturisme și o autoutilitară), conduse pe direcția Ploiești către Râmnicu Sărat, de către șoferi în vârstă de 49, 25 și 20 de ani, din Craiova, București, respectiv Giurgiu și un autoturism care circula din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și pasagerei din autoturismul care circula pe direcția Râmnicu Sărat către Ploiești. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”.