Un polițist din Râmnicu Sărat s-a folosit de uniforma sa pentru a merge gratis la prostituate

Este anchetă de amploare în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău. Totul după ce un agent de la Poliţia Municipiului Râmnicu Sărat, a apelat la serviciile unei prostituate, contra cost, fiind îmbrăcat în uniforma de serviciu.

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, agentul în vârstă de 36 de ani, după ce a ieşit din tură a plecat spre Buzău, la domiciliul unei tinere, însoțit de un prieten în vârstă de 19 ani care s-a recomandat a fi tot polițist.

Pentru că bărbații au refuzat să plătească pentru serviciile sexuale, tânăra și-a chemat în ajutor 2 prieteni. Între cei 4 a început un scandal, iar în cele din urmă femeia a sunat la 112.

Colegii agentului l-au testat pe acesta cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Acum la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău este o achetă internă în ceea ce îl privește pe polițist, iar prietenul lui, tânărul de 19 ani este cercetat pentru uzurparea de calități oficiale.

“Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 19 ani din Călăraşi, cu privire la faptul că la domiciliul său s-au prezentat doi tineri pentru întreţinerea de raporturi sexuale contra cost şi ar fi refuzat să mai părăsească locaţia.

Apelanta a precizat că unul dintre bărbaţi ar purta haine cu însemne poliţieneşti, bănuind că ar fi poliţist. Totodată, persoana a cerut sprijinul a doi cunoscuţi, doi buzoieni în vârstă de 18 şi 35 de ani, care au venit la imobil, context în care s-a creat un conflict spontan între aceştia şi bărbaţii care ar fi refuzat să plece.

IPJ Buzău

Polițistul a fost încadrat la IPJ Buzău în anul 2016, din sursă externă. El nu a mai fost cercetat disciplinar până în prezent.