Accident rutier grav pe DJ 203K. Fetiță de 9 ani, rănită

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs luni după-amiază pe DJ 203K în localitatea buzoiană Mătești. Vinovat de accident este un bărbat în vârstă de 56 de ani din Săpoca, acesta se afla băut la volan.

Din primele date de la fața locului, a reieșit că este vorba de o coliziune între două autoturisme conduse pe direcția Beceni către Mărăcineni. Unul condus de un șofer de 56 de ani, din Săpoca și celălalt condus de către o șoferiță de 23 de ani, din Mătești.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului din Săpoca, a indicat o alcoolemie de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost prezentat unei unități medicale pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței și a două pasagere ale acesteia, o femeie de 40 de ani și o minoră de 9 ani, ambele din Mătești.

“In urma accidentului rutier de pe raza localitatii Mătești, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 3 victime, între care si o fetita în vârstă de 9 ani, rănită ușor. O singură victima este in stare gravă, celelalte două fiind stabile hemodinamic si respirator. La acest moment, toate cele trei victime primesc îngrijiri medicale si se află în investigații.”

Adriana Bunilă, Purtător de Cuvânt SJU Buzău

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.