Imagini macabre în apropiere de Focșani

Un bărbat din Județul Vrancea a făcut o descoperire macabră luni după-amiază. El a găsit un sicriu pe un teren viran situat în apropierea cimitirului Mândrești. Informează Jurnal de Vrancea.

Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112, iar la locul cu pricina a sosit o echipă formată dintr-un polițist și un jandarm, însă lucrurile au luat o întorsătură cel puțin ciudată când, la un moment dat, la fața locului a oprit un SUV din care au coborât trei persoane care au pus flori, au aprins o lumânare, după care au plecat.

Pentru că nimeni nu lua nicio măsură, cetățeanul a sunat din nou la 112 de unde a aflat că autorii faptei sunt la poliție și dau declarații, urmând ca după aceste proceduri să vină să-și ridice coșciugul.

Enigma părea descifrată, însă doar în aparență. În această dimineață, Bărbatul care a făcut descoperirea macabră, a găsit nu unul, ci două sicrie la locul amintit, alături de acestea fiind înfipte și două cruci pe care este scris numele „Cornel”.

„În cursul serii de 28 Martie am fost sesizați prin 112 cu privire la existența unui sicriu abandonat pe un teren aflat în apropierea unui cimitir de la marginea municipiul Focșani. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana care ar fi așezat sicriul gol în locul respectiv, aceasta fiind sancționată contravențional cu suma de 500 de lei. În această dimineață, am fost din nou sesizați cu privire la amplasarea a două sicrie și cruci în aceeași zonă, iar în urma primelor cercetări efectuate a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. ”, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de Presă al IPJ Vrancea

În prezent cercetările sunt continuate pentru clarificarea situației și luarea măsurilor legale ce se impun.

Sursa foto: Jurnal de Vrancea