Reprezentanții Centrului Cultural “Florica Cristoforeanu” anunță demararea proiectului “CulturALLA”

Reprezentanții Centrului Cultural Florica Cristoforeanu din Municipiul Râmnicu Sărat au fost invitați, în Italia, la ședința de demarare a proiectului “CulturALLA”, finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+. Alături de România, participă și Suedia, Malta, Aruba și Italia.

Centrul Cultural “Florica Cristoforeanu” este invitat în ITALIA, la ședința de demarare a proiectului „CulturALLA” alături de reprezentanți din Suedia, Malta, Aruba și Italia.

Timp de 3 zile se vor discuta detaliile parteneriatului strategic și se vor stabili direcțiile întregului proiect, o listă de sarcini precum și rolul fiecărui partener în cadrul proiectului, metode de a face față provocărilor comune din domeniul de interes.


Mulțumim domnului primar Marco Pasquali, domnului viceprimar Alessandria Franco și partenerului nostru Cosmin Saic pentru primirea calduroasă.

transmit reprezentanții Centrului Cultural Florica Cristoforeanu.

Durata parteneriatului este de 24 luni și va implica o serie de activități cultural – artistice, de training și consolidare a parteneriatului.


Parteneri :

  • Municipalitatea Sabbioneta ( ITALIA )
  • Centrul Cultural “Florica Cristoforeanu” ( ROMÂNIA )
  • Stichting Popcorn ( ARUBA )
  • Municipalitatea Zejtun ( MALTA )