UNIȚI PENTRU DANIEL! Campanie umanitară organizată de A.T ONIX Râmnicu Sărat

Organizația de Tineret ONIX desfășoară, în acest weekend, o campanie umanitară susținută de grupurile de Solidaritate „IubESC Râmnicu Sărat” și „Solidarnici 200”, pentru colectarea de fonduri în vederea asigurării tratamentului de care Sava Daniel, tânărul de 22 de ani din Râmnicu Sărat, diagnosticat cu tumoare cerebrală, are nevoie. Orice sumă de bani contează, iar persoanele care doresc să se alăture campaniei de ajutorare, o pot face donând în contul deschis la Banca Transilvania sau în cutiuțele pregătite de voluntari.

Daniel are 22 de ani, este absolvent al Colegiului Național „Al. Vlahuță”, actualmente student în București! Acum are nevoie de noi, de toți oamenii cu suflet mare, motiv pentru care ne alăturăm, începând de astăzi, misiunii de colectare de fonduri în vederea asigurării tratamentului de care Daniel are nevoie.

Pornim într-un parteneriat amplu, iar mâine voluntarii vor pregăti cutii în care veți putea dona, cu imaginea vizuală de mai jos!

Puteți dona totodată, utilizând contul deschis pentru derularea campaniei: RO11 BTRL RONC RT0P 6836 6001, deschis la Banca Transilvania. Titular: Sava Daniel

Să facem, împreună, o faptă bună în așteptarea Paștilor!

transmit reprezentanții Asociației de Tineret ONIX