FOTO | Haine „de firmă”, confiscate de polițiști după o razie efectuată într-un magazin din Râmnicu Sărat

Peste 300 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute au fost confiscate de poliţiştii specializaţi în Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat, de la un magazin din municipiu. Obiectele purtau însemnele și inscripțiile unor mărci consacrate, au anunțat anchetatori.

În data de 14 aprilie, poliţiştii specializaţi în Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat, au efectuat verificări la agenți economici din municipiului Râmnicu Sărat, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor de natură economică din domeniul comerţului cu produse contrafăcute.         

Au fost avute în vedere, respectarea de către operatorii comerciali a prevederilor privind comerţul neautorizat cât şi neevidenţierea veniturilor obţinute din activităţilecomerciale.

În urma activităților efectuate a fost întocmit un dosar penal pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, conform Legii 84/1998. Privind mărcile și indicațiile geografice.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea a 352 de produse de îmbrăcăminte și încâlțăminte.”

transmite IPJ Buzău

​Poliţiştii buzoieni vor continua controalele pentru prevenirea şi combaterea neregulilor din domeniul economic.