VIDEO| Râmniceanca Maria Ilie a impresionat jurații de la “Românii au Talent”

Râmniceanca Maria Ilie a cântat vineri seară pe scena show-ului “Românii au Talent”. Prestația micuței artiste, l-a impresionat până la lacrimi pe juratul Dragoș Bucur.

Maria Ilie, tânăra artistă din Râmnicu Sărat, a avut o prestație de excepție, vineri seară, pe scena show-ului Românii au Talent. Concurenta a reușit să îl emoționeze până la lacrimi pe juratul Dragoș Bucur, cu piesa pe care a interpretat-o. Maria s-a calificat în etapa următoare cu patru de “DA”.

Mamă, m-am topit! Fata asta o să ajungă mare cântăreață! Fantastic! Ce voce are!” A spus Smiley

Foarte frumoasă melodia, dar jumătate din piesă era prea joasă pentru tine. Eu am simțit că se poate și mai bine” a spus Andra

La final, Maria Ilie a mărturisit că se simte tristă, moment în care juratul Dragoș Bucur a urcat pe scenă pentru a fredona alături de micuța artistă.

Maria, mie îmi pare foarte rău ca ești tristă, as vrea sa te văd râzând. Tu ești o fetiță cu o voce puternică! Dacă ne încânți pe noi, ar trebui să te încânți și pe tine!” A mai spus Dragoș Bucur.

Micuţa talentată are în palmares 13 trofee, nouă premii locul I, trei premii locul II, trei premii III, două menţiuni şi alte două premii speciale. Maria a câştigat la numai cinci ani concursul „Mihaela Runceanu” şi trofeul „Golden Music Fest”.
La puţin timp a obţinut locul I şi trofeul concursului „Lumini sonore by Ozana Barabancea”, unde profesorii Cristi Faur şi Ozana Barabancea au fost cei care au jurizat. În anul 2021, Maria a câștigat premiul I al concursului online „Minimegastar 2021”, secţiunea interpretare.


Pe lângă muzică îi place foarte mult teatrul, un impact mare asupra ei l-a avut actorul Alin Gheorghişan, sub îndrumarea căruia a lucrat şi jucat timp de un an la Teatrul ,,Constantin Tanase’’ din Bucureşti, în spectacolul ,,Nepoţii lui Tănase’’ .

Născută la Râmnicu Sărat, în anul 2012, Maria Ilie este una dintre tinerele talente ale municipiului, descoperind această pasiune la grădiniță, dorindu-și foarte mult să evolueze. A debutat la vârsta de patru ani şi a reprezentat cu mândrie, nu o singură dată, oraşul, la diferite festivaluri și concursuri de profil, de la care s-a întors acasă și cu premii.

În anul 2020, la vârsta de 8 ani, și-a lansat propriul videoclip “voi zbura până la stele”.