Râmniceni amendaţi şi puşi să dea cu mătura, după ce au auncat pe jos coji de seminţe şi resturi de ţigări

Vremea frumoasă și temperaturile ridicate din ultimele zile au scos râmnicenii din case, îndemnându-i să se bucure din plin de primăvară. Dornici de soare și caldură, cei mai mulți au ales să se relaxeze în parcul Central din Râmnicu Sărat, lăsând în urma lor coji de semințe, peturi, ambalaje, scutece și resturi de țigări, chiar lângă locurile de joacă pentru copii.

Uneori civilizația se impune prin măsuri dure pentru un mediu curat, motiv pentru care persoanele care au aruncat gunoaiele pe jos, au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 1000 de lei, de către Poliţia Locală şi puse să strângă deșeurile cu mătura şi făraşul.

În activitățile curente, polițiștii locali au în vedere și zona parcurilor și a locurilor de joacă.

Întâlnim însă și persoane certate cu regulile de bază de conviețuire socială! Pe lângă faptul că aceste persoane, atunci când sunt depistate, sunt sancționate contravențional, cu amenzi în cuantum de până la 1.000 lei, li se aplică și măsura complementară de a face curățenie.

Avem nevoie de mesajele dumneavoastră ori de câte ori identificați astfel de comportamente, pentru a putea interveni cât mai eficient! Curățenia orașului din parcuri, locuri de joacă ori alte zone ale comunității depinde de reacția fiecăruia dintre noi!

Vă prezentăm imagini “de sezon” de astăzi și din fiecare zi, parte din misiunea agenților Poliției Locale Râmnicu Sărat, față de care nu vom putea fi vreodată nepăsători!” Transmit reprezentanții Poliției Locale Râmnicu Sărat