ULTIMA ORĂ! Un elicopter SMURD intervine la un accident rutier cu 5 victime. Trafic blocat pe DN2E85

Tragedie fără margini în ziua de Rusalii. Un copil în vârstă de doi ani și un bărbat au decedat, iar alte trei persoane au fost grav rănite, duminică seară, în urma unui cumplit accident rutier produs pe DN2E85 – în apropiere de limita cu județul Ialomița. Victimele au fost preluate de un elicopter SMURD.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, în accident au fost implicate trei autovehicule.

Autoturismul condus pe direcția Buzău către București de către un șofer bucureștean, în vârstă de 54 de ani, a intrat în coliziune cu microbuzul care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din Vrancea.

Ulterior, autoturismul a intrat în coliziune cu mașina condusă din sens opus, de către un șofer buzoian, în vârstă de 30 de ani.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului bucureștean, decesul unui pasager minor, în vârstă de aproximativ 1-2 ani, din mașina buzoianului.

De asemenea, impactul s-a soldat cu rănirea șoferului din Buzău și a altor două pasagere din autoturismul acestuia, două femei în vârstă de 27,respectiv 50 de ani.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.