Incendiu cu degajare mare de fum. A fost trimis mesaj de avertizare RO-ALERT

Un incendiu uriaş a izbucnit luni seară într-o hală cu deșeuri de mase plastice din Municipiul Buzău. Autorităţile au trimis mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT. 

Ora 18:05: intervenție stingere deșeuri de mase plastice la o societate din zona industriala.

Revenire incendiu zona industrială: Ard violent și cu degajari mari de fum două hale cu o suprafață de aproximativ 1500 mp în care se afla depozitate deșeuri de mase plastice.

La fata locului avem 4 autospeciale de stingere, o cisterna, descarcerarea, ambulanta SMURD.

transmite ISU Buzău

Din cauza fumului în cantități mari ce poate afecta siguranță cetățenilor a fost transmis mesaj Ro-Alert pentru zona respectivă.

Update: Incendiu produs la 2 hale industriale, extins ulterior la alte 2 hale, din municipiul Buzău

Arderea se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum pe o suprafață min. 3000 mp. Pentru protecția populației aflată in proximitatea zonei de manifestare, a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert.

În interior sunt depozitate mase plastice.

La fața locului au fost alocate 9 mașini de stingere, (5 de la ISU BZ, 2 de la ISU PH, 2 de la ISU VN), 1 Autoscară, 1 Descarcerare, 1 ambulanță SMURD.

Din cauza vantului puternic care poate genera extinderea flacarilor, mijloacele de interventie au fost suplimentate cu alte 3 mașini de stingere (2 de la ISU IL, 1 de la ISU BR) și cu 1 Autoscară de la ISU VN.

Totodata, pentru eficientizarea misiunii de raspuns , au fost solicitate mai multe autocisterne din cadrul SVSU Buzău.

Pana la acest moment, nu au fost raportate victime.

Misiunea este în dinamică.