Site icon Gazeta Râmniceană

Experții Corpului European de Solidaritate, prezenți la Râmnicu Sărat

Centrul EUROPE DIRECT RÂMNICU SĂRAT a fost gazda unui eveniment de excepție marți, 05 iulie 2022, la care au luat parte Experții Corpului European de Solidaritate, Emanuel Franga și Anca Irimia, care au transmis mesaje importante de promovare și de susținere a implicării tinerilor în valorificarea oportunităților de învățare la nivel local și european, precum și în dezvoltarea comunităților locale.

La eveniment au fost prezenți și viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, Florian Nicolae, Ionuț Pricope, Consilier Local al Comunei Podgoria, Adrian Cozma, Facilitator de învățare și voluntari, evenimentul fiind moderat de Florin Ceparu, coordonator al Europe Direct Râmnicu Sărat.

Este vorba despre Conferința Județeană de Promovare a Solidarității, incluziunii sociale, artei, sportului de masă, mediului, meșteșugurilor și leadershipului. Activitatea a reunit cele patru grupuri de inițiativă ale proiectelor care în această perioadă se derulează prin măsura de SOLIDARITATE a Corpului European de Solidaritate, în perioada 2021 – 2023:

Principalele teme promovate prin intermediul proiectelor au fost:

Cele 4 proiecte de solidaritate au următoarea componență a Grupurilor de inițiativă:

Exit mobile version