Râmnicu Sărat|Festival Internațional de muzică și dans

Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă Buzău, Primaria Municipiului Râmnicu Sărat și Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Sărat, vă invită la Festivalul Internațional de Muzică și Dans Tradițional, în perioada 29-30 Iulie 2022. Pe scenă vor evolua ansambluri și grupuri folclorice din Polonia, Grecia, România, Serbia, Cehia și Macedonia de Nord.

Evenimentul va consta în parada costumelor tradiționale în zilele de 29 și 30 iulie 2022 la ora 17:30, având, ca în fiecare an, următorul traseu: blocurile turn, centru, parcul municipal și piațeta primăriei.

Începând cu orele 18:00 până la orele 21:00 Râmnicenii se pot bucura de spectacol în piațeta primăriei Municipiului Râmnicu Sărat.

Iată programul pe zile:

Vineri, 29 iulie, vor evolua ansambluri si grupuri folclorice din România, Polonia și Grecia. Romania va fi reprezentată de ansamblul folcloric „Plaiurile Mioriței” din Buzău, grupul folcloric „Stejărelul” din Ghergheasa și din partea Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” de ansamblul folcloric „Plaiuri râmnicene” și grupul folcloric „Mugurașii râmniceni”.

Sâmbătă, 30 iulie, vor evolua ansambluri și grupuri folclorice din Serbia, Macedonia de Nord, România și Cehia. România va fi reprezentată de grupurile folclorice „Izvorașul” din Bălăceanu, „Bujorelul” din Amara și din partea Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” de ansamblul folcloric „Crăițele”

Accesul persoanelor la eveniment este liber.