Râmnicu Sărat a îmbrăcat haine de sărbătoare. Iluminatul festiv a fost aprins

La Râmnicu Sărat s-a dat startul Sărbătorilor de iarnă. Iluminatul festiv a fost aprins sâmbătă, la ora 17:00. Orașul fiind luminat de zeci de mii de beculețe care ornează bradul de Crăciun și străzile. Râmnicenii au putut urmări de acasă sau de pe telefonul mobil momentul în care au fost aprinse luminile, pentru că totul a fost transmis live pe pagina de Facebook a municipiului.

Magia feerică a iluminatului festiv, dar și colindele care se auzeau prin stația de amplificare, au scos din case, cu mic cu mare, zeci de râmniceni, care s-au bucurat de luminițe, iar primarul municipiului, Sorin Cîrjan, le-a transmis acestora un mesaj cu ocazia sărbătorilor.


Dragi râmniceni, de toate vârstele și din toate locurile, am aprins luminițele de Crăciun, ceea ce înseamnă că în curând vor debuta sărbătorile de iarnă, prilej cu care vă transmit un gând bun, sa dea Dumnezeu să fie pace pe pământ, să fie liniște și să avem zile fericite.
Îmi doresc ca Râmnicenii să se bucure atunci când vor vedea luminițele din oraș. Nu este ceva spectaculos ținând seama de vremuri, ținând seama de împrejurări, dar fără îndoială trebuia să marcam acest eveniment.
Vă doresc zile liniștite și fericite!

transmite primarul Municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan