Getica 95 se alătură sportului râmnicean. “>Sărățele< de Viorel Dodan”

“D’ale râmniceanului, cu Viorel Dodan.”

Administratorul societății Getica 95, Viorel Tudose, se alătură sportului râmnicean! Prin sprijinul acordat echipei de fotbal CSM Râmnicu Sărat, omul de afaceri speră să transfere acea energie necesară succesului, de la firma sa de energie către echipa de fotbal a orașului. Astfel, încărcați cu energie pozitivă, fotbaliștii râmniceni vor fi la curent continuu cu performanța, scurtcircuitând toți adversarii în drumul spre promovarea în Liga a II a!

Foto: Buzău Net

O oarecare Alina din Buzău, de etnie romă, a escrocat un bătrân italian cu 300.000 de euro! Timp de 6 (șase) ani ea i-a spus că e fata lui și astfel și-a însușit pensia lui de 10.000 de euro/lună. Ba mai mult, l-a împins spre cerșetorie, ca să obțină mai mulți bani! Pe italian îl cheamă Umberto. Mai lipsea să-l cheme și Eco, și astfel, un nou roman era gata! O combinație între ,,Numele trandafirului” și ,,Cimitirul din Praga”. S-a dovedit, însă, că, Umberto avea o pensie specială nesimțită, iar opinia publică din România o felicită pe Alina că a răzbunat-o, mâncându-i nesimțitului pensia specială!

Președintele Iohannis a zis că nu se taie salariile! Nu înainte de Paște! Doamne ferește! Ar fi un păcat de neiertat pentru orice credincios în politicile publice! A zis că se vor face ,,ajustări” și a aruncat pisica moartă în curtea Ministerului de Finanțe al lui Câciu, care n-a estimat corect veniturile bugetare. Și că a pus miniștrii să-și taie din bugete, taman acum, în Post! Doamne, iartă-i, că nu știu ce fac!

–   Nu se putea scandal internațional fără România! În scandalul scurgerilor de informații secrete de la Pentagon, apar și informații despre România, care ar fi trebuit să rămână secrete. Astfel, trebuia să rămână secret că, Olaf Scholz i-a promis doamnei Maia Sandu că, în caz de iminentă anexare cu forța, Moldova va primi aprobarea unirii cu frații ei români! Dar, asta, nu din spiritul corectitudinii germane datorită căruia aceștia care ne-au iertat pentru întoarcerea armelor din 1944! Ci, fiindcă, de 30 de ani încoace, românii au ajutat Germania să scape de rablele lor, folosite de bunici la piață și de doctori până la cabinet și înapoi…

– NASA va testa condițiile de mediu și resursele de care au nevoie oamenii pe Marte, folosind un spațiu creat cu ajutorul unei imprimante 3D. Estimează că primul echipaj va fi trimis pe Planeta Roșie în 2030.(Biziday). Cu această ocazie, s-au creat acele condiții extreme de pe Pământ, cărora coloniștii marțieni ar trebui să le facă față. De exemplu, coada de mașini de pe Valea Prahovei, îmbulzeala la promoțiile din viitoarele supermarketuri extraterestre cu prețuri astronomice… 

Foto: Răzvan Chirac