ULTIMA ORĂ! Moarte subită la Bălești. O adolescentă de 15 ani A MURIT în urma unui stop cardio-respirator! Ambulanța a fost chemată pentru sângerare nazală

Caz șocant în localitatea Bălești. O adolescentă de 15 ani a murit marți dimineață în urma unui stop cardio-respirator. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, apelul la 112 a anunțat faptul că fata se confrunta cu o sângerare nazală puternică. Când paramedicii au venit în ajutor, tânăra era deja inconștientă și fără puls. Din nefericire, fata nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Serviciul de Ambulanță din Vrancea a fost alertat marți în jurul orei 10:47, atunci când s-a cerut ajutorul pentru o fată de 15 ani cu epistaxis (hemoragie nazală). La fața locului s-a deplasat două ambulanțe de la Substația Nănești.

La sosirea primului echipaj s-a constatat că Andreea era în stop cardio-respirator. Inima ei încetase să mai bată și nu mai respira. După cum e protocolul în astfel de situații, s-au început imediat manevrele de resuscitare, care au continuat și după sosirea echipajului cu medic. Din nefericire, fata nu și-a mai recăpătat pulsul, fiind declarat decesul.

Adolescenta nu era cunoscută cu afecţiuni medicale. 

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în acest caz și urmează să se facă necropsia pentru a se stabili cauza decesului.