Târg de miere și produse apicole – ce au pregătit comercianții pentru râmniceni

Râmnicenii care doresc produse dulci, dar și sănătoase sunt așteptați în acest weekend în piațeta Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, la cea de-a XVI-a ediție a Târgului de miere și produse apicole, unde mai bine de 25 de comercianți din România au venit să își expună mierea și produsele derivate din stupină.

Zeci de râmniceni și-au făcut apariția sâmbătă dimineață la târgul apicol din piațeta primăriei, interesați să achiziționeze diverse sortimente de miere, produse cosmetice naturale pe bază de miere, dar și echipamente apicole.


Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Sărat și se dorește a fi unul care să promoveze produsele apicole naturale și să atragă atât iubitorii de miere, cât și pe cei interesați de beneficiile acesteia pentru sănătate
La eveniment sunt prezenți și primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, viceprimarul, Nicolae Florian și organizatorul târgului apicol, Dănuț Puișoru.

Târgul va fi deschis în perioada 24-25 februarie 2024, iar organizatorii se așteaptă la un număr mare de vizitatori interesați să descopere tradițiile apiculturii din zonă și să achiziționeze produse de calitate.

Cei care doresc să descopere minunile mierii și ale produselor apicole sunt invitați să participe la Târgul de Miere și Produse Apicole din piațeta primăriei Râmnicu Sărat.

Târgul Apicol este organizat de Asociația Apicultorilor Profesioniști “Albina Râmniceană”.