Evenimentele lunii martie organizate de Centrul Cultural Florica Cristoforeanu

Centrul Cultural Florica Cristoforeanu din municipiul Râmnicu Sărat, pregătește o serie de evenimente în luna martie, menite să aducă bucurie și emoție în sufletele spectatorilor. Printre acestea se numără spectacolul „Bucuria Primăverii”, care va avea loc pe 15 martie, ora 18:30, eveniment care va aduce în prim plan frumusețea și emoția acestei perioade a anului, prin momente de muzică și dans oferite de grupul vocal „Melody”, grupul folk „Vali Sterian”, Ansamblul folcloric  „Crăițele”,  Ansamblul folcloric „Dorulețul”, trupele de dans „Armonia”, „Togheter”, „Cocktail Senior”, „Cocktail Junior”, „Shine”, „Kinder”, „Mini Cocktail” și „Rebelii”.

Ultimul eveniment din luna martie va avea loc pe data de 29, de la ora 17:00, când Ana Maria Păunescu va lansa două cărți. Publicul este invitat să participe la această dublă lansare de carte și să descopere poveștile fascinante scrise de autoare.

Toate aceste evenimente vor contribui la colorarea și animarea Centrului Cultural în luna martie, oferind oportunități de distracție și cultură pentru toți cei care vor să participe.