Ministrul Familiei Natalia Intotero: „Vom avea cea mai amplă campanie de prevenție”

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a anunţat, luni, la Râmnicu Sărat, o amplă campanie antidrog ce se va desfășura la nivel național.

„Începând cu data de 1 aprilie, demarăm cea mai amplă campanie la nivel național pentru combaterea consumului de droguri și alte forme de adicție, combaterea fenomenului de violență și nu în ultimul rând combaterea traficului de persoane. Această activitate se va desfășura prin sprijinul Fondurilor Europene și Comisiei Europene, sunt bani dedicați pentru Anul European al Tineretului, cu o cofinanțare de aproximatioc 25% din partea ministerului.  Este o campanie pe care o vom desfăşura cu sprijinul ministerelor care fac parte din CSAT”, a declarat ministrul Natalia Intotero.

Potrivit ministrului Familiei, în cadrul acestei campanii vor fi implicaţi studenţi de la facultăţile de Medicină, Asistenţă socială sau Psihologie, dar şi tineri care au reuşit să treacă peste problemele de adicţie.

Ministrul Natalia Intotero a fost prezentă, luni, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Râmnicu Sărat, în cadrul unei campanii de distribuire a unor produse destinate copiilor instituţionalizaţi, în vederea atenuării riscului de excluziune socială a copiilor şi tinerilor aflaţi în centrele rezidenţiale ale Protecţiei Copilului.

Citește știrea completă aici https://gazetaramniceana.ro/2024/03/18/ultima-ora-vizita-astazi-la-ramnicu-sarat-a-ministrului-familiei-tineretului-si-egalitatii-de-sanse-natalia-intotero/